Mer om Sara

Jag är en passionerad fotograf som fotar dig där och när det passar dig. Jag utgår från Nyköping men tar mig dit du önskar. Du bestämmer tid och plats, beskriver vad du vill föreviga och jag berättar hur det kan bli möjligt, i en lugn miljö där du är bekväm.

Titta på bilderna på mina sociala medier, om du gillar mina bilder är jag fotografen för dig. Söker du något annat, fråga mig gärna! Jag fotograferar allt tänkbart, från barn, familj och högtider, till platser, produkter och porträtt.

Jag älskar

 • att fotografera familjer, relationer och kärlek, ögonstenar,
 • utmaningar, olika förutsättningar ger nya uppslag
 • naturligt ljus – ljuset från varma sommarkvällar, tidiga höstmornar eller vackert vita vinterlandsap
 • historiska platser och byggnader
 • natur, frisk luft, skog, klippor och hav
 • smala gator och gränder, kullersten, grusvägar och alléer

Mina starka sidor som fotograf

 • fångar känslan där och då
 • håller fokus på detaljer när du är mitt i ett sammanhang
 • tar fina bilder på dig som “aldrig blir bra på bild”
 • har lugnande inverkan på både småfolk och pirriga föräldrar
 • kan alla barnkammarbokens sånger utantill
 • tar mig gärna till omöjliga platser

DSC_1259

Foto: Maria Dahlin